Almanya’da Brezilya karşısında A Milli Takım’daki son maçına çıkan Türk futbolunun yaşayan efsanesi Tugay, bu organizasyonda katkısı olan herkese teşekkür etti.
07.06.2007
Duygusal anlar
Türkiye’yi uzun yıllardır Avrupa’da başarıyla temsil eden ve Brezilya ile oynanan hazırlık maçıyla A Milli Takım’a veda eden Tugay Kerimoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok etkilendiğini söyledi. Milli futbolcu, bu organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve teknik direktör Fatih Terim olmak üzere herkese çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Bu anlamlı karşılaşmaya 94. maçında 94 numaralı formayla kaptan olarak çıkan Tugay, gözyaşlarını tutamadı.
Unutulmaz gece
Taraftarların desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade eden 37 yaşındaki Tugay, “Bir futbolcunun hayatındaki unutulmayacak gecelerden birini yaşadım. O anı kalbimin bir köşesinde daima taşıyacağım. Bana gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu oldum. İnşallah diğer arkadaşlarım da benim yaşadığım şekilde benzer bir sevinç yaşarlar” yorumunu yaptı. Artık sadece Blackburn Rovers’ın başarısına odaklanacağını söyleyen Tugay, futboldan kopmasının kolay olmayacağını ifade etti.