YeSiL DüNyA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

YeSiL DüNyA

Forum Un Adresi

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bosna yenilgisi nazar boncuğu!

YazarMesaj
ice_cream
Administratör
Administratör
ice_cream

Bosna yenilgisi nazar boncuğu! Empty
MesajKonu: Bosna yenilgisi nazar boncuğu!   Bosna yenilgisi nazar boncuğu! Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 10:15 am

Bosna yenilgisi nazar boncuğu! Bosna2800

Fatih Terim, “Brezilya çok büyük bir takım. Demek ki, Bosna da önemli bir ekip ki bizi yendiler. Sarajevo’da aldığımız yenilgi bizim nazar boncuğumuz oldu” dedi.
06.06.2007

‘Dersler çıkarttık’
A Milli Futbol Takımımız’ın Dortmund’ta dünyanın en önemli takımlarından biri olan Brezilya ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Fatih Terim, futbolcularına övgüler yağdırdı. Avrupa Şampiyonası Eleme maçında Bosna Hersek karşısında alınan yenilgiden önemli dersler çıkarttıklarını ifade eden tecrübeli hoca, “Brezilya futbolunu tüm dünyaya kabul ettirmiş bir ülke. Demek ki Bosna Hersek de iyi bir takımmış ki bizi yendiler. Futbolda böyle şeyler var ve yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Gençler sahada
Tecrübeli çalıştırıcı, “Bugün her şey pozitifti. Keşke Bosna’da da böyle olsaydı. Sarajevo’da 5 gol atıp kaybettik! Brezilya’nın oyuncularına tek tek önlem almaya kalkarsanız, adam yetişmez. Sistem uygulamak gerekir. Bosna maçından sonra çok kızdım ancak Ekim’de tekrar lider olacağımızı biliyorum. Böyle bir Yıldıray’a ihtiyacımız var. Her maç öncesinde galibiyete şartlanıyoruz. Çalışanlara daha töleranslı bakarsak, maçlara daha stressiz çıkarız” diye konuştu.

Ulusoy izleyemedi
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Münih’te tedavi gören babasının rahatsızlığı nedeniyle dün akşam Türkiye ile Brezilya arasında oynanan hazırlık maçını izleyemedi. Federasyonu, protokol tribününde Başkan Vekili Affan Keçeci temsil ederken, yönetim kurulu üyeleri de dünkü karşılaşmayı takip etti.

Bosna yenilgisi nazar boncuğu!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gelin bir nazar edin
» Gelin Bir Nazar Edin